Δικηγορικό Γραφείο Αναστασίας Μπαμπή & Συνεργατών - M.A.S.T. LAWYERS
Δικηγόρος Αθήνας Αναστασία Μπαμπή
  Δικηγόρος Αθήνας Αναστασία Μπαμπή

Δικηγόρος Αθήνας Αναστασία Μπαμπή
Δικηγορικό γραφείο M.A.S.T. LAWYERS Δικηγορικό γραφείο Αθήνα www.mastlaw.gr sitemap

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Αγ. Μελετίου 76

Αθήνα , Τ.Κ. 112 51

Τηλ - Fax : 210 83 22 507
Κιν. : 6972 004937 - 6945 778519
Email: info@mastlaw.gr
Αρχική Σελίδα
Το δικηγορικό γραφείο της Αναστασίας Μπαμπή είναι εξειδικευμένο σε παροχή νομικών υπηρεσιών,Διοικητικό,Δημοσιοϋπαλληλικό,Δημοσίων συμβάσεων,Φορολογικό,Υπαλληλικό,Εκπαιδευτικό δίκαιο,Δίκαιο απαλλοτριώσεων,Περιβαλλοντικό δίκαιο,Αγοραπωλησία ακινήτων

Το δικηγορικό γραφείο της Αναστασίας Μπαμπή παρέχει συμβουλευτική και δικαστική υποστήριξη και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες, με θέματα συζήτησης που εμπίπτουν στους ειδικότερους τομείς δικαίου όπου δραστηριοποιείται.

Το δικηγορικό γραφείο της Αναστασίας Μπαμπή είναι εξειδικευμένο σε παροχή υπηρεσιών στον τομέα δημοσίου δικαίου καθώς και στον τομέα ιδιωτικού δικαίου με έμφαση στον τομέα εμπραγμάτου και ενοχικού δικαίου. Λόγω των εξειδικευμένων γνώσεων και εμπειρίας οι δικηγόροι και οι ειδικοί συνεργάτες μας παρουσιάζουν σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε επιστημονικά συνέδρια τις πρόσφατες νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις σε θέματα κυρίως διοικητικού και περιβαλλοντικού δικαίου.

Επιπρόσθετα, τo γραφείο μας ειδικεύεται:

Σε θέματα υπερχρεωμένων νοικοκυριών, μισθώσεων , εργασιακών σχέσεων μετά το μνημόνιο, θέματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου .

Σε θέματα προετοιμασίας φακέλου και συνεχούς νομικής υποστήριξης για τη συμμετοχή επιχειρηματιών, επαγγελματιών και ιδιωτών σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

Στη νομική προετοιμασία και υποστήριξη επαγγελματικής δραστηριότητας σε γερμανόφωνες χώρες.